Spuitpolyester: onze specialiteit

 

Onze specialiteit is spuitpolyester. Wij polyesteren zowel zwembaden als vijvers, en beschikken hiervoor over een mobiele spuitinstallatie waarmee wij ter plaatse uw zwembad of vijver komen afdichten. Op de polyester geven wij 20 jaar garantie.

We spuiten de polyester met 1300g glasvezel per m², in vergelijking met de meeste manueel (gerold) aangebrachte polyester waar er slechts 600/900 g glasvezel per m² gebruikt wordt krijgt uw vijver of zwembad met gespoten polyester een duurzame en levenslange afdichting die tegen alles bestand is.

Ander voordeel ten opzichte van gerolde polyester met glasvezelmatten is dat u geen naden van glasvezelmatten ziet, waardoor de afdichting zelfs nog iets sterker is.

Bovendien zijn we in dit Belgische weer onafhankelijk van de temperatuur: de spuitmachine warmt het polyesterhars op zodat zelfs in de vrieskou de polyesterwerken geen probleem zijn.


Voorwaarde om te polyesteren is wel dat de vijver of het zwembad kurkdroog is.


Ondergronden die het meest geschikt zijn voor het spuiten van polyester:

Bent u een handige harry die graag enkele of alle voorbereidende werken zelf uitvoert? Geen enkel probleem! Dan komen wij gewoon enkel polyesteren. Aarzel dus niet en contacteer ons gerust. Alles is bespreekbaar.

 

Meer info over het polyesteren van vijvers en van zwembaden specifiek vind u onder Spuitpolyester - Polyesteren van vijvers en Spuitpolyester - Polyesteren van zwembaden.

Verder polyesteren wij ook alles op maat: bijvoorbeeld op maat gemaakte filters, of bakken voor ander doeleinden. Voor herstellingswerken kan u ook bij ons terecht, bijvoorbeeld voor de herstelling van douchebakken. Meer info bij Polyesterwerken op maat.

 

 

 

 

 

Alle foto's en teksten op deze site © Jacobs Vijveraanleg | Wouter Jacobs | Koningsdijk 40, 9170 Meerdonk | gsm 0476 913125 | tel 03 569 05 42